Керівництво з основ навчання

Про феномен забудькуватість

Звичайна школа, ВНЗ чи репетитор можуть надати учню багато інформації для вивчення. Але що відбувається далі?

Учень дуже швидко забуває те, що вчив протягом короткого проміжку часу. І це не його провина.

Так влаштоване людське мислення – це нормально. Але ж неможливо щодня «зубрити» всі необхідні формули та правила, це потребує занадто багато часу та сил.

Єдиний спосіб це змінити – створити технологію, яка дозволить вам НАВЧИТИСЯ. Вивчити дані таким чином, щоб їх не потрібно було повторювати та заучувати знову та знову.

Саме така технологія була створена на допомогу всім, хто хоче не просто щось вчити, а й отримувати якісні знання, які можна застосовувати.

Чи замислювалися ви коли-небудь про те, чому деякі теми легко вивчити з першого разу, а інші так і залишаються «китайською грамотою» після неодноразових спроб їх вивчити?

Чому іноді буває так, що людина, багаторазово перечитавши текст, вже практично напам’ять знає його, але, як і раніше, не розуміє про що він і не може застосовувати ці дані?

Які причини насправді заважають людині вивчити щось так, щоб легко застосовувати ці знання?

Чому буває таке, що людина, кілька разів перечитавши сторінку, так і не розуміє зміст тексту?

Що є основою нерозуміння будь-якого матеріалу?

Курс «Посібник з основ навчання» відповідає на всі ці питання, а головне: він містить конкретні способи, щоб подолати справжні причини нерозуміння у будь-якому навчанні.

Ці способи людина опановує на практиці та з легкістю може застосовувати надалі для досягнення повного розуміння будь-якого матеріалу, який вивчається.

Коли людина знає з якими проблемами та труднощами вона зіткнеться у процесі навчання, знає як з ними справлятися,тоді навчання стає не лише простішим, а й ефективнішим. Більше не потрібно годинами повторювати пройдений матеріал – досить його один раз опрацювати (до повного розуміння) за новою технологією навчання.

Бажаєте дізнатися про цю технологію?

Запишіться на курс «Посібник з основ навчання»!

Тел: (057) 780-60-73, (093) 34-68-208, (097) 344-91-61

E-mail: apsindigo@gmail.com

Студенти вивчають нові предмети з легкістю та інтересом, застосовуючи знання, отримані на цьому курсі! Ціна: 650.00 грн.

Show Buttons
Hide Buttons