Літня школа – гарний час!

Ура! Закінчився навчальний рік! Попереду канікули!

Літня школа

Репетиторський центр «Індиго» вітає школярів з цією датою! Ми бажаємо Вам добре відпочити, набратися сил для подальшого навчання. І ми бажаємо, щоб у новому навчальному році ви досягли ще більших успіхів у навчанні! Існує спосіб, за допомогою якого можна гарантувати, що наступного навчального року ваші успіхи будуть кращими.

Який це спосіб? Переходячи до наступного класу, ви будете вивчати щось нове, але…не забуваючи старе! Щоб новий навчальний матеріал був зрозумілий, треба добре знати той матеріал, який ви пройшли.

У нас відпрацьовано систему закріплення пройденого матеріалу так, щоб закріпити лише те, що обов’язково «випливе» у наступному навчальному році.

Окрім того:

  1. Заняття проходять цікаво;
  2. Ніякого зубріння;
  3. Повне розуміння вивченого.

Звучить якось нереально? Це не просто красиві слова – це дійсно факт. Спробуйте та побачите самі! Таких успіхів ми досягаємо за допомогою ефективної міжнародної технології навчання «Прикладна освіта”.

В минулих роках ми вже випускали учнів «Літньої школи» та стежимо за їхніми успіхами. Закріпивши добре пройдений матеріал минулого літа, цього навчального року вони вже не потребують допомоги. А ось Настя тепер уже в 10 класі, вона полюбила математику і тепер не тільки не потребує допомоги, а й може сама допомогти друзям розібратися у матеріалі.

Цікаво дізнатися, як ми працюємо?

Заняття проводяться 3 або 4 дні на тиждень по 4 уроки на день. Перерви між парами учні можуть провести на шкільному подвір’ї , граючи з м’ячем біля баскетбольного кільця або просто граючи в будь-які рухливі ігри. Розминка допомагає дітям відпочити від занять та з новими силами вчитися ще два уроки!

У групі зазвичай 3-4 учні, але кожен працює за своєю індивідуальною програмою. Залік учень отримує, якщо має оцінку 10-12 балів за державну підсумкову контрольну роботу за даний клас. За два-три тижні таких занять ми робимо випуск учнів із групи з гарантією гарних знань з предмету за весь навчальний рік.

Корисні канікули

Чекаємо на вас!

Ціна: 180 грн.

Show Buttons
Hide Buttons