Позашкільна освіта або 12 причин, чому дитина має навчатися в екстернаті!

Шановні батьки! Чи хотіли б Ви, щоб Ваша дитина навчалася легко і самостійно долала всі труднощі у навчанні? Бажаєте, щоб Ваша дитина зберегла свою індивідуальність і стала сильною особистістю, яка знає, чого хоче в житті? Вирішення цієї проблеми є!

Попереду новий навчальний рік і перед вами, дорогі батьки, знову постає питання, як зробити так, щоб діти краще вчилися, засвоювали матеріал, але при цьому не просиджували за підручниками до пізнього часу і не перевтомлювалися.

А інші батьки вирішують серйозніші проблеми: як взагалі змусити дитину сісти за уроки, прочитати хоча б одну сторінку, продертися через підручники, напхані термінами та деталями.

Вийти з цієї ситуації не допомагають ні зубріння, ні списування, тому що діти не розуміють того, що вони вивчають, не можуть застосувати це і в результаті – нерви, небажання вчитися.

Мало втішає вас, і те, що ваша дитина схильна до точних або гуманітарних наук, адже шкільну програму має знати кожен учень, щоб гідно пройти тестування та вступити до ВНЗ.

Ми пропонуємо вам не вирішувати кожну проблему окремо, а навчити дитину найголовнішому – вмінню навчатися. Кожен з батьків впевнений, що саме його дитина — найкраща, унікальна, не схожа на інших. Індивідуальний підхід у навчанні дасть вашій дитині ту увагу і турботу, яку вона заслуговує. А доброзичливі викладачі допоможуть стати самостійними та творчими особистостями, здатними застосовувати свої знання та навички у житті, а головне — досягати успіху!! Така форма навчання гарантує те, що навчальний процес для вашої дитини стане цікавим та захоплюючим заняттям і не буде здаватися складною справою. Весь необхідний матеріал засвоюватиметься на заняттях. Відпаде необхідність у виснажливих домашніх завдань, дитина зможе більше вільного часу присвятити своїм захопленням або заняттям спортом, музикою та приємним спілкуванням з батьками чи друзями.

12 причин, чому дитина має навчатися в екстернаті!

1. Екстернат – це завжди індивідуальний підхід у навчанні, це – універсальний репетитор з усіх шкільних предметів.

2. Індивідуальний підхід допомагає розкрити потенціал дитини, виявивши ті області, до яких дитина проявляє природний інтерес, і зробити акцент у навчанні саме на це.

3. Персональна робота з дитиною дозволяє їй не загубитися у загальній масі, розкриває її творчі здібності, та виховує яскраву, самостійну особистість.

4. Завдяки використанню унікальної технології навчання на екстернаті, дитина відновлює здатність і бажання вчитися! В результаті підвищується її самооцінка та впевненість у своїх силах.

5. Технологія навчання розвиває в дитини здатність мислити самостійно, формувати власні судження, та уникати шаблонів.

6. Ставлення до кожної дитини як до особистості, повага до її думки підвищує рівень її відповідальності та сприяє формуванню цілісної особистості, для якої поняття «честь» і «порядність» — не порожній звук.

7. Екстернат – це всебічний підхід до вивчення предметів, встановлення взаємозв’язків між різними шкільними дисциплінами. Наприклад: історія – географія – література, біологія – людина та суспільство; література – ​​живопис – музика – історія тощо.

8. Екстернат – це прикладна освіта. Отримані знання пов’язуються з різними сферами діяльності, навчання спрямоване на застосування отриманих знань у житті.

9. Використання технології навчання сприяє збагаченню лексичного (словникового) запасу, акцентує увагу на правильному вживанні слів.

10. Завдяки використанню Технології навчання кожна дитина навчається зі зручним для неї темпом (може пройти програму швидше). Це буває надзвичайно зручно: якщо дитина професійно займається спортом, музикою, тощо, вона зможе вільно їздити на змагання або виступи, опановуючи навчальну програму за гнучким графіком.

11. Екстернат включає якісне вивчення іноземної мови з використанням унікальної Технології навчання. Це навчання включає живе спілкування з носіями мови та проведення уроків в ігровій формі.

12. До програми навчання включено спеціальні тренування з відпрацюванням навичок спілкування, що дають можливість підвищити рівень та якість спілкування дитини. Завдяки цьому дитина долає скутість і нерішучість у спілкуванні, стає більш відкритою та дружелюбною, вчитися діяти в колективі.

13. На екстернаті відсутні домашні завдання, весь матеріал вивчається у класі. Батькам немає потреби приділяти час на навчання дитини вдома. З іншого боку, дитина після занять може повністю присвятити себе своїм захопленням, заняттям спорту, творчості тощо. Приєднуйтесь до нас у новому навчальному році! Запишіть свою дитину вже зараз!

Телефонуйте та дізнайтеся більше про екстернат:

Тел: (057) 780-60-73

E-mail: apsindigo@gmail.com

Репетиторський центр “Індиго”, м. Харків

Show Buttons
Hide Buttons